Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Handmade in romania

Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
52 pareri

Colier fir invizibil piatra citrin

0 stars: 0.00 din 0 pareri

120 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Este un stimulent puternic pentru plexul solar, lacasul vointei. Ne permite sa fim mai hotarati si sa luam deciziile mai repede, fata teama sau dubii. Este o piatra perfecta pentu cei care nu pot spune "NU!". Ne ajuta sa enuntam, fara niciun sentiment de vinovatie, cu ce suntem de acord si cu ce nu.

Ne ajuta foarte mult in cazul in care nu stim exact ce ne dorim. Ne ajuta sa ne punem ordine in idei, ganduri, imagini creative si sa stim exact ce dorim sa aducem in planul fizic. Pentru ca stimuleaza chakra plexului solar, acest tip de Citrin ne ajuta sa identificam problemele legate de abundenta si prosperitate.

Citrinul tratat termic incarca aura cu Lumina, datorita energiei vibrante pe care o poarta. Inlatura poverile, greutatile emotionale sau cele mentale si ajuta la perceperea tuturor situatiilor intr-o Lumina pozitiva. Ajuta la inlaturarea gandirii negative si incurajeaza optimismul.

In plan spiritual, Citrinul tratat termic uneste mintea cu vointa. Stimuleaza mintea si sustine procesul de invatare.

In plan emotional, acest tip de Citrin Lumineaza gandurile negre si aduce optimism si bucurie. Ne da un mare avant pentru a da piept cu situatiile dificile.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura