Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Handmade in romania

Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
52 pareri

Colier fir invizibil piatra turmalina neagra

0 stars: 0.00 din 0 pareri

120 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Turmalina Neagra este o piatra excelenta pentru impamantare si este una dintre cele mai eficiente pietre cu care putem crea o legatura de impamantare cu campul energetic al Pamantului. Acest circuit este important mai ales pentru ca avem nevoie sa ne adaptam la schimbarea campului electromagnetic al Pamantului. Daca nu suntem impamantati si acordati cu energiile planetare, aceasta schimbare sporeste stresul si negativitatea. Folosind energiile sustinatoare ale Turmalinei Negre, putem merge alaturi de aceste schimbari subtile la nivel planetar.

Turmalina Neagra este una dintre principalele pietre pentru timpurile noastre. Aceasta are abilitatea de a transmuta si purifica energiile negative, transformandu-le in energii folositoare. Aceasta este o proprietate importanta in mod special pentru cei care si-au dezvoltat abilitatile parapsihice si emaptice - Turmalina Neagra actionand pentru a proteja campul energetic de atasamente, entitati si energii negative.

In plan spiritual, Turmalina Neagra asigura o cale de impamantare a Luminii in planul Pamantului, respectiv cel fizic.

In plan emotional, acest aliat ne ajuta sa ne desprindem de comportamentele obsesive si compulsive, dar si sa scapam de griji si anxietate.

In plan fizic, Turmalina Neagra curata corpul de toxine si sustine eliminarea metalelor grele din organism.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura