Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Handmade in romania

Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
57 pareri

Colier cu fir transparent si cristal natural de Piatra Lunii

0 stars: 0.00 din 0 pareri

120 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Colier cu fir transparent si cristal natural piatra lunii creat in atelierul Beatrix Color.

Piatra Lunii este piatra care detine misterele feminitatii. In Lumina ei putem proiecta si observa ulterior adevarul care sta ascuns in propriul Sine. Piatra Lunii este un talisman pentru calatoriile interioare si pentru meditatie, ajutandu-ne sa ne linistim si sa ne concentram astfel incat sa reusim sa pornim in aceste calatorii absolut necesare pentru toti cei care isi doresc sa se cunoasca pe Sine si scopul exact pentru care se afla pe Pamant.

Ceea ce poate fi revelat in urma acestor calatorii interioare este adesea recunoscut ca piesa sau piesele lipsa a puzzle-ului vietii fiecaruia - parti ale Sufletului care au fost lasate in urma sau uitate. Piatra Lunii este si o piatra care ne poate ajuta sa calatorim in vietile anterioare. Este ideala de purtat in timpul regresiilor in vietile anterioare. Pentru femei poate revela propria lor putere feminina si conexiunea lor cu Energia Feminina Suprema.

Piatra Lunii este o piatra a misterelor. A fost intotdeauna asociata cu energia feminina datorita abilitatii sale de a stimula partea intuitiva a mintii. Atunci cand Piatra Lunii este folosita de catre o femeie, aceasta trezeste energia kundalini si dezvolta clarviziunea. Atat pentru femei, cat si pentru barbati, frecventa Pietrei Lunii curata aura, activeaza chakra celui de-al treilea ochi si chakra coroana si energizeaza toate celelalte chakre.

Piatra Lunii a fost folosita de secole pentru a ne conecta cu energia si puterea Lunii, Luna jucand un rol vital pentru sanatatea Pamantului. Ciclurile Lunii au si ele efecte puternice asupra fiintelor care traiesc pe Pamant. Termenul de ?lunatic? nu a fost deloc intamplator folosit pentru animalele si oamenii care aveau un comportament ciudat in timpul Lunii Pline.

Acest colier cu fir transparent si pandantiv cu piatra lunarii nu este doar o bijuterie frumoasa, ci si un talisman al echilibrului si al protectiei. Indiferent daca il porti in timpul unei intalniri speciale sau in viata de zi cu zi, acest colier devine o expresie a stilului tau unic.
Daruieste acest colier cu fir transparent si piatra lunii unei persoane speciale din viata ta.
Material: argint 925 , fir transparent din guta , piatra naturala de piatra lunii lucrata in argint
Intretinere: a se pastra intr-un loc uscat, de preferat intr-o punga ermetica sau cutie.
Saculet de cadou inclus.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura