Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Handmade in romania

Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
48 pareri

Colier cu perle de cultura si medalion de cuart roz

0 stars: 0.00 din 0 pareri

160 lei Lei
Cod produs
edbcb1398826
Out Of stock
Descriere
In mitologia greaca, Cuartul Roz a devenit cunoscut ca piatra a iubirii si impacarii. Aceasta legenda este legata de frumoasa zeita Afrodita si cei doi aspiranti la inima acesteia. In efortul de a-l salva pe Adonis, Afrodita s-a intepat in spinii unui tufis. Sangele Afroditei a cazut pe un Cuart Alb, iar acesta  s-a transformat intr-un Cuart Roz.

Aceasta piatra semipretioasa corespunde chakrei inimii (Anahata), de aceea iti deschide inima si ti-0 vindeca de suferinta. Te face sa intelegi ceea ce ai de invatat pentru a atrage iubirea in viata ta si pentru a fi iubire. Iti arata cu blandete lectiile tale si te face sa le intelegi pentru a nu le mai repeta.

Simbolistica perlelor a variat de-a lungul timpului. Potrivit multor miturilor, perlele sunt simbol al intelepciunii dobandite prin experienta.

Perlele sunt unice printre pietre pretioase deoarece sunt singurle care se dezvolta sub apa si nu pe pamant. O perla se formeaza din efortul constant pe care o stridie il depune pentru a schimba ceva dureros intr-un rezultat frumos.

In plan simbolistic perelele sunt asociate cu intelepciunea. Perlele ne invata sa folosim durerea inevitabila pentru a obtine o perspectiva unica asupra vietii si a crea frumusete din orice. Perlele sunt si au fost din vechime un simbol al iubirii si al afectiunii. Ca si alte pietre si cristale pretioase, perlele contin energie si abilitati puternice. De aceea unii cred ca perlele au puterea de a vindeca trupul, mintea si sufletul.

De asemenea, perlele ne invata sa fim rezistenti si curajosi. Perlele ne invita intr-o calatorie de auto-vindecare pentru a ne vindeca sufletul si a transforma suferinta in ceva bun.

Material: alama, cuart roz, perle de cultura, cauciuc

Intretinere: a se pastra intr-un loc uscat, de preferat intr-o punga ermetica sau cutie.

Cutie de cadou inclusa
Trimite mesaj
Din Gura in Gura