Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Handmade in romania

Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
48 pareri

Cercei minimalisti cu labradorit

0 stars: 0.00 din 0 pareri

120 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Labradoritul creeaza un camp de forta in intreaga aura, protejand si intarind energiile interioare si tinand la distanta vampirii energetici. Este o piatra care poate fi folosita pentru a ne asigura ca toate fortele elementare sunt imputernicite si in proportii corecte cu propriul sistem energetic. Labradoritul este un ajutor perfect pentru invocarea energiilor naturale. Energia Labradoritului strapungem valurile Vidului, unde toate cunostintele si posibilitatile sunt pastrate. Vidul este locul tuturor posibilitatilor si este sursa intregii creatii. Labradoritul sustine lucratorul in Lumina sa acceseze acest loc si potential si ii permite acestuia sa creeze aici absolut tot ce reprezinta binele suprem pentru toate fiintele.

In plan spiritual, Labradoritul ne sustine sa facem switch-ul intre realitati si sa accesam taramurile nevazute. Imbunatateste abilitatile psihice si parapsihice si sporeste capacitatile celui de-al treilea ochi de vizualizare si perceptie.

In plan emotional, Labradoritul ne ajuta sa descoperim tiparele de credinta si convingerile constiente sau inconstiente, cele care genereaza stari emotionale neplacute. In acest fel putem vedea exact cauza tuturor acestor stari emotionale neplacute si influentele lor asupra Sinelui.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura