Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Handmade in romania

Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
49 pareri

Cercei luna si soare din cupru

0 stars: 0.00 din 0 pareri

60 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Cercei luna si soare din cupru cu prindere cu tija din argint este o bijuterie creata manual in atelierul BeatrixColor. Acesti cercei reprezinta o alegere excelenta pentru cei care doresc sa isi exprime individualitatea si sa atraga privirile cu un design unic. Cercul care reprezinta soarele este realizat din cupru lucrat manual, cu o textura frumoasa si un aspect rafinat. Semiluna are aceeasi textura ca soarele si reprezinta o faza de luna in crestere.

Cuprul are proprietati energetice benefice pentru corpul uman. Atunci cand este purtat ca bijuterie, cuprul poate ajuta la prevenirea sau tratarea unor probleme de sanatate. Aceste proprietati includ imbunatatirea circulatiei sangelui, reducerea inflamatiei, intarirea sistemului imunitar si imbunatatirea calitatii somnului. Cuprul are, de asemenea, proprietati anti-microbiene si poate ajuta la prevenirea ranilor sau infectiilor.

In plus, cuprul este un metal durabil si rezistent, ceea ce face ca bijuteriile din cupru sa dureze mult timp. Acesti cercei luna si soare din cupru sunt usori si confortabili de purtat, ceea ce ii face o alegere excelenta pentru cele care cauta o bijuterie zilnica.

De ce sa porti cercei cu luna si soare sau bijuterii cu aceste simboluri?

Atunci cand se poarta aceasta pereche de cercei, purtatorul poate simti puterea si energia Soarelui si a Lunii. Soarele reprezinta energia masculina, puterea si forta, in timp ce Luna reprezinta energia feminina, intuitia si sensibilitatea.
Soarele si luna sunt doua simboluri puternice in multe culturi si religii din intreaga lume. Acestea sunt considerate adesea ca fiind reprezentative ale polaritatii opuse, cum ar fi masculinul si femininul sau activul si pasivul. Bijuteriile care prezinta simbolurile soarelui si ale lunii pot fi purtate pentru a atrage energia si caracteristicile asociate acestor simboluri. De exemplu, o persoana poate purta o bijuterie cu simbolul soarelui pentru a atrage energia masculina, pentru a spori puterea interioara sau pentru a atrage succesul si prosperitatea. O bijuterie cu simbolul lunii poate fi purtata pentru a atrage energie feminina, pentru a spori intuitia sau pentru a imbunatati conexiunea spirituala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura