Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Handmade in romania

Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
57 pareri

Inel argint agat muschi

0 stars: 0.00 din 0 pareri

380 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Inel din argint lucrat handmade din agat muschi.

Inel reglabil: 51- 54

Model unic

Agatul Muschi este una dintre pietrele cu energii benefice pentru oricine. Energiile lui sunt modeste, dar ?hranitoare?. Emana vibratia echilibrului si al stabilitatii in planul fizic. Este o piatra excelenta pentru cei care se vindeca dupa o boala sau pentru cei care se recupreaza dupa ce au scapat de o aumita dependenta. Motto-ul Agatului Muschi este ?Cel care alearga incet si sigur, castiga cursa!?. Agatul Muschi ii ajuta pe cei care nu se simt cu picioarele pe Pamant. Imbunatateste concentarea mentala, perseverenta, rezistenta si ne ajuta sa ne atingem telurile. Poate fi purtat ca talisman pentru a imbunatati eficienta exercitiilor fizice.

Energia clara si profunda a Agatului Muschi ne sustine sa ne conectam cu Pamantul. Este o piatra de impamantare, in sensul ca ne sustine sa ne conectam cu Pamantul si in acelasi timp ne dezvolta abilitatile parapsihologice de a intra in contact cu spiritele Naturii. Energia lui este sustinatoare pentru sanatatea fizica si intelegerea spirtuala a tuturor aspectelor lumii naturale.

Piatra stabilizatoare foarte legata de natura, Agatul Muschi improspateaza Sufletul si ne face capabili sa vedem frumusetea in tot ce ne inconjoara. Reduce sensibilitatea la conditiile atmosferice si la polunatii din mediu. Aceasta piatra este extrem de benefica pentru toti cei care lucreaza in agricultura sau intr-un domeniu care are legatura cu botanica.

In plan spiritual,datorita influentelor lui asupra impamantarii si echilibrarii, Agatul Muschi incurajeaza spiritualizarea tuturor aspectelor vietii. Ne ajuta sa transmutam tendintele nesanatoase, care pot fi atasamente karmice din vietile anterioare si sa gasim vointa de a inlocui aceste tipare cu planul divin pe care il avem de urmat. Agatul Muschi ne ajuta sa constientizam faptul ca Planeta Pamant este ea insasi precum o fiinta vie, avand un plan fizic, dar si unul spiritual.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura