Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Handmade in romania

Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
57 pareri

Bratara de cupru minimalista pentru protectie

0 stars: 0.00 din 0 pareri

72 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Bratara de cupru minimalista pentru protectie creata in atelierul BeatrixColor.
In lumea agitata si tumultoasa in care traim, cautam mereu modalitati de a ne echilibra si de a ne proteja impotriva energiilor negative. Este momentul sa descoperi puterea unei bratari din cupru minimaliste, o bijuterie simpla, dar profund semnificativa, care iti poate aduce armonie si protectie in viata ta.

Aceasta bratara din cupru se remarca prin simplitatea ei eleganta. Ingusta si deschisa, poate fi adaptata cu usurinta la orice marime de incheietura a mainii, printr-o usoara apasare. Culoarea sa stralucitoare, data cupru, nu doar ca atrage privirile, dar aduce cu sine o multitudine de beneficii.
Bratara de cupru minimalista pentru protectie - Beneficii
Spiritual, cuprul a fost considerat intotdeauna un metal protector. De-a lungul istoriei, a fost purtat pentru a respinge energiile negative si a aduce echilibru in viata celui care il poarta. Astfel, aceasta bratara de cupru minimalista nu este doar un accesoriu, ci si o bariera impotriva influentelor nefaste. Pe langa efectele sale protectoare, cuprul are si proprietati terapeutice dovedite. Este un conductor excelent al energiei, ceea ce inseamna ca poate ajuta la echilibrarea fluxului de energie in corpul tau. Acest lucru poate duce la o senzatie de calm, reducerea stresului si imbunatatirea starii de bine. Proprietatile cuprului benefice oamenilor:

-compusii sai au un efect activ asupra imbogatirii cu oxigen a organelor si sangelui din organism;
-participa la pigmentarea ochilor, a parului si a pielii umane;
-o bratara de cupru adiacenta pielii activeaza leucocitele din corp;
-acest metal intareste tesutul osos;
-are o eficienta dovedita stiintific in reducerea numarului de radicali liberi;
-sarurile acestui metal au activitate antimicrobiana si antifungica.

Mai mult decat atat, cuprul are un efect antiinflamator cunoscut, ceea ce il face ideal pentru cei care sufera de dureri articulare sau musculare. Purtarea acestei bratari poate aduce alinare in aceste situatii neplacute si poate contribui la o viata mai activa si mai sanatoasa.

Cu timpul, bratara ta de cupru minimalista va dezvolta o patina distincta, care ii va conferi un aspect rustic si autentic. Aceasta patina este un semn al vietii si al experientelor traite alaturi de ea, transformandu-se intr-un simbol al calatoriilor tale.
Daca iti doresti un element de protectie, echilibru si frumusete in viata ta, bratara de cupru minimalista este alegerea perfecta.
Alege sa porti aceasta bijuterie cu mandrie si incredere, si lasa-te invaluit de armonie si protectie in fiecare zi.

Afla mai multe despre beneficiile purtarii bijuteriilor de cupru in articolul de aici.
Material: cupru
Intretinere: a se pastra intr-un loc uscat, de preferat intr-o punga ermetica sau cutie.
Cutie de cadou inclus
Trimite mesaj
Din Gura in Gura