Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Handmade in romania

Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
49 pareri

Cercei aur cu bilute minimal

0 stars: 0.00 din 0 pareri

260 lei Lei
Cod produs
3cc71911327d
Out Of stock
Descriere
Cercei aur cu bilute design minimal, creati manual in atelierul Beatrix Color. Acesti cercei cu bilute din aur sunt o bijuterie simpla, delicata care iti aduce nu doar o nota de eleganta, ci si beneficii pentru sanatate. Aurul a fost folosit de-a lungul istoriei pentru proprietatile sale terapeutice si energetice. Chiar si in Egiptul Antic, aurul era folosit pentru a trata afectiuni ale pielii si ale ochilor. Astazi, cercetarile stiintifice au aratat ca aurul are proprietati antiinflamatorii si antioxidante. Aurul poate ajuta la reducerea inflamatiei si intarirea sistemului imunitar.

Efecte terapeutice cercei din aur cu bilute

Purtarea unei perechi de cercei din aur sunt o alegere excelenta pentru persoanele care sunt sensibile. Aurul ajuta la reducerea tensiunii arteriale si la imbunatatirea circulatiei sanguine, avand un efect pozitiv asupra starii generale de sanatate.

Pe langa beneficiile terapeutice, aurul este si un material de calitate superioara pentru bijuterii. Aurul este un metal foarte maleabil, ceea ce inseamna ca bijuteriile din aur pot fi foarte fine si delicate. In plus, aurul este un material durabil si rezistent la coroziune, ceea ce inseamna ca o pereche de cercei din aur va rezista foarte mult timp si va arata mereu ca noua.

Cerceii cu bilute din aur sunt foarte simpli si delicati, ceea ce inseamna ca se potrivesc cu multe tinute si stiluri. De asemenea, surubul de aur care ii tine in urechi face ca acesti cercei sa fie foarte siguri si confortabili. Achizitionarea acestor cercei poate fi o investitie intr-o bijuterie de calitate superioara si in sanatatea ta. Aurul este un material pretios iar o pereche de cercei din aur poate fi o amintire pretioasa care va dura multi ani. Datorita proprietatilor terapeutice ale aurului, acesti cercei ar putea sa te ajute sa te simti mai bine si sa ai o stare generala de sanatate mai buna.

Material: aur 585, inchidere surub aur
Intretinere: a se pastra intr-un loc uscat, de preferat intr-o punga ermetica sau cutie.
Cutie de cadou inclusa
Trimite mesaj
Din Gura in Gura