Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Handmade in romania

Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
49 pareri

Cercei lungi texturati Lost in mind

0 stars: 0.00 din 0 pareri

155 lei Lei
Cod produs
6fb47d81e8e5
Out Of stock
Descriere
Cercei lungi texturati realizati manual in atelierul Beatrix Color. Daca esti in cautarea unei perechi de cercei care sa atraga atentia cerceii Lost in mind sunt perfecti. Acesti cercei statement cu floare decupata in interior si o textura incretita fabuloasa sunt o piesa unica in colectia ta de bijuterii. Cerceii sunt ornati cu cristale diferite: unul cu piatra neagra de lava vulcanica iar cel de-al doilea cu cuart de stanca alb traslucid.

Textura uimitoare a cerceilor este obtinuta prin baterea alamei, ceea ce inseamna ca fiecare pereche este unica. Floarea de alama texturata este completata de doua cristale diferite alb si negru care fac trimitere la principiile yin-yang.

Cerceii sunt lungi, oferind o prezenta impunatoare dar si usurinta in purtare. Acestia sunt perfecti pentru a fi purtati la ocazii speciale, precum nunti, baluri sau alte evenimente de gala. De asemenea, pot fi purtati cu usurinta si in viata de zi cu zi, pentru a adauga un plus de stil si personalitate tinutei tale.

Simbolistica si proprietati terapeutice: cercei lungi texturati cu lava vulcanica si cuart de stanca Proprietati lava vulcanica:

Vulcanul este un loc in care lava este libera si necontrolata. O roca de acest gen te va ajuta sa-ti descoperi intuitia si instinctul, dar si modalitati prin care le poti utiliza in viata de zi cu zi. Cu siguranta ai remarcat ca, in anumite situatii, partea rationala a fiintei tale este mult mai puternica si iti ghideaza actiunile, chiar daca emotiile spun ceva diferit.

Bazaltul iti imbunatateste capacitatea de a avea incredere in sentimentele tale, de a le accepta si de a actiona in sensul a ceea ce iti doresti. Astfel, vei putea dobandi mai multa putere interioara, stabilitate, liniste si armonie, in toate activitatile pe care le desfasori.

Proprietati cuart de stanca:

Cristalul de stanca, maestrul vindecator, rezoneaza cu toate chakrele, armonizandu-le si aliniindu-le cu corpurile subtile. Acest cristal, asemenea cristalelor din categoria cuartului, are 6 proprietati principale. Structureaza, stocheaza, amplifica, concentreaza, transmite si transforma energia, indiferent ca este vorba de materie, ganduri, emotii sau informatie.

Alama, materialul din care sunt confectionati cerceii, are proprietati energetice unice. Acest metal este cunoscut pentru eliminarea stresului si anxietatii, oferind purtatorului un sentiment de liniste si armonie. De asemenea, alama este considerata un metal protector, ajutand la protejarea impotriva energiilor negative si la atragerea energiei pozitive.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura