Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Handmade in romania

Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
49 pareri

Brosa pasare din alama

0 stars: 0.00 din 0 pareri

60 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Brosa pasare din alama realizata handmade in atelierul Beatrix Color. Daca esti in cautarea unei bijuterii statement, care sa iti completeze cu eleganta orice tinuta, aceasta brosa este alegerea perfecta. Este o bijuterie de dimensiune mare care adauga un plus de stil atat unei tinute casual cat si uneia elegante.
Brosa a fost realizata prin decupare cu tehnica laser si gravarea elementelor, astfel incat detaliile delicate ale pasarii in zbor sa fie frumos evidentiate. Detaliile brosei sunt redate cu precizie, astfel incat brosa va fi cu siguranta admirata de oricine o va vedea.
Aceasta bijuterie poate fi purtata atat ca brosa cat si ca martisor, in functie de ocazia pentru care o alegi. O poti purta la o tinuta de primavara sau vara, pentru a adauga un plus de vitalitate, sau chiar la o tinuta eleganta, pentru a adauga un plus de rafinament.

Brosa pasare din alama poate fi de asemenea un cadou minunat pentru cineva drag. Datorita designului sau unic aceasta poate fi un cadou perfect pentru o persoana care iubeste natura si pasarelele. Sau pur si simplu pentru cineva care apreciaza bijuteriile mari dar de o eleganta simpla.

Brosa este realizata din alama, un material durabil si rezistent, care va asigura ca bijuteria va rezista in timp. De asemenea, finisarea atenta va asigura ca brosa va avea un aspect impecabil, fara a se deteriora sau a se estompa in timp.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura