Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Handmade in romania

Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
48 pareri

Colier perle de cultura si cristal de pirita

0 stars: 0.00 din 0 pareri

180 lei Lei
Cod produs
4b5a98f43931
Out Of stock
Descriere
Perlele albe sau culoareate, sunt considerate cele mai elegante bijuterii. Vor fi intotdeauna o alegere clasica si rafinata care va sublinia in mod delicat feminitatea si eleganta unei femei. Un colier de perle albe este usor de accesorizat iar acest tip de colier va adauga intotdeauna o nota sofisticata imaginii oricarei femei.

Acest colier cu perle de cultura si cristal de pirita poate fi purtate de femei la orice varsta ca simbol al increderii, prestigiului si fortei personale.

Colierul cu perle de cultura si cristal de pirita imbraca elegant baza gatului, si se aseaza ca element al unei imagini stilate. Acest colier de perle cu cristal de pirita arata extraordinar la tinutele all black unde iese in evidenta prin contrastul stralucitor.

Perlele: semnificatii, simboluri, proprietati energetice

Simbolistica perlelor a variat de-a lungul timpului. Potrivit multor miturilor, perlele sunt simbol al intelepciunii dobandite prin experienta. Se crede ca perlele ofera protectie si atrag noroc si bogatie. Sunt cunoscute pentru efectele lor calmante.

Perlele sunt unice printre pietre pretioase deoarece sunt singurle care se dezvolta sub apa si nu pe pamant.

O perla se formeaza din efortul constant pe care o stridie il depune pentru a schimba ceva dureros intr-un rezultat frumos si suportabil. In plan simbolistic, perelele sunt associate cu intelepciunea care vine din timpul si efortul investit in a invata din greseli si a le transforma in ceva pozitiv. Perlele ne invata sa folosim durerea inevitabila pentru a obtine o perspectiva unica asupra vietii si a crea frumusete din orice. Perlele sunt si au fost din vechime un simbol al iubirii si al afectiunii. Grecii credeau ca perlele sunt lacrimile lui Dumnezeu, iar purtarea lor in ziua nuntii ar impiedica lacrimile sa cada.

Perlele sunt si un simbol al intelepciunii, norocului, puritatii si iubirii. Ca si alte pietre si cristale pretioase, ele contin energie si abilitati puternice. De aceea unii cred ca perlele au puterea de a vindeca trupul, mintea si sufletul. De asemenea, perlele ne invata sa fim rezistenti si curajosi. Perlele ne invita intr-o calatorie de auto-vindecare pentru a ne vindeca sufletul, a usura suferinta si a o transforma in ceva bun.

Scut energetic excelent, pirita tine la distanta energia negativa si poluantii, inclusiv bolile infectioase. Piatra foarte pozitiva, invinge inertia si sentimentul de inadecvare.

Stimuleaza ideile, pune in evidenta abilitatile si potentialul. Un cristal de pirita pus pe birou incarca cu energie camera. Utila in momentul stabilirii liniilor directoare in afaceri. Va invata sa vedeti dincolo de aparente si promoveaza diplomatia. In plan psihologic, pirita trateaza anxietatea si frustrarea, favorizeaza constientizarea propriilor valori si a increderii in sine. Ajuta femeile sa-si invinga complexele de servitudine si inferioritate. Pirita stimuleaza activitatea mentala, deoarece aceasta mareste aportul de sange catre creier.  Material: perle

Intretinere: a se pastra intr-un loc uscat, de preferat intr-o punga ermetica sau cutie.

Cutie de cadou inclusa
Trimite mesaj
Din Gura in Gura