Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Handmade in romania

Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
47 pareri

Lantisor argint si Perla Dulce

0 stars: 0.00 din 0 pareri

190 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Simbolistica perlelor a variat de-a lungul timpului. Potrivit multor miturilor, perlele sunt simbol al intelepciunii dobandite prin experienta.

Perlele sunt unice printre pietre pretioase deoarece sunt singurle care se dezvolta sub apa si nu pe pamant. O perla se formeaza din efortul constant pe care o stridie il depune pentru a schimba ceva dureros intr-un rezultat frumos.

In plan simbolistic perelele sunt asociate cu intelepciunea. Perlele ne invata sa folosim durerea inevitabila pentru a obtine o perspectiva unica asupra vietii si a crea frumusete din orice. Perlele sunt si au fost din vechime un simbol al iubirii si al afectiunii. Ca si alte pietre si cristale pretioase, perlele contin energie si abilitati puternice. De aceea unii cred ca perlele au puterea de a vindeca trupul, mintea si sufletul.

De asemenea, perlele ne invata sa fim rezistenti si curajosi. Perlele ne invita intr-o calatorie de auto-vindecare pentru a ne vindeca sufletul si a transforma suferinta in ceva bun. Exista credita ca Perlele transforma energia negativa in energie pozitiva, avant un rol puternic protector impotriva pericolelor. Ofera protectie deosebita copiilor, mamelor si familiei.

Acest colier cu perle naturale face parte din colectia ?Feminitate?. Colectia creata cu intentia de vindecare si re-aducere aminte a inzestrarilor noastre magice cu care putem crea frumosul pe acest Pamant. Poarta acest colier cu perle sa iti aduci aminte ?Tu, Femeie ? cat de importante sunt gandurile tale. Si cata putere sta in verbul tau si nu uita sa le folosesti intotdeauna in scopul cresterii tale si a celor din jurul tau.

Material: perla, argint

Intretinere: a se pastra intr-un loc uscat, de preferat intr-o punga ermetica sau cutie.

Cutie de cadou inclusa.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura